Κορδέλες μαλλιών για κορίτσια, λουλούδια, φιόγκοι, πούλιες

Κορδέλες μαλλιών για κορίτσια, λουλούδια, φιόγκοι, πούλιες

Κορδέλες μαλλιών για κορίτσια, λουλούδια, φιόγκοι, πούλιες

Τελειποιήστε το ρούχο των μικρών κοριτσιών σας με μια μοναδική κορδέλα μαλλιών από την παιχνιδιάρικη συλλογή του Minifashion. Από τα χαριτωμένα ρουχαλάκια μέχρι τα πρωτότυπα σανδάλια,  η συλλογή μας προσφέρει λατρευτές επιλογές για μια ποικιλία εμφανίσεων και περιστάσεων. Εάν παρευρεθείτε σε έναν γάμο, δοκιμάστε μια κορδέλα μαλλιών με ροζ φιόγκο και χρυσό γκλίτερ για το κοριτσάκι σας.

Ποικιλία Σχεδίων

Οι βαμβακερές κορδέλες μαλλιών για κορίτσια είναι ελαστικές και μαλακές με όμορφα σχήματα, σχέδια και λουλούδια για το μικρό σας κοριτσάκι. Διαθέτουμε κλασσικά στυλ μπαντάνες και ποικίλες επιλογές από άνετα υφάσματα. Μια βρεφική κορδέλα με floral αποτύπωμα σε συνδυασμό με ένα floral φορμακι είναι γεμάτο vintage γοητεία που είναι τέλεια όταν συνδυάζεται με μια καλοκαιρινή κουδουνίστρα. Η επιλογή μας διαθέτει πάντα εξαιρετικές τιμές έκπτωσης, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε πολλά αξεσουάρ για μαλλια για το κεφαλάκι  του μωρού σας ή για το μικρό σας κορίτσι για κάθε μέρα.

Το Minifashion έχει αξεσουάρ για μώρα, κορίτσια και αγόρια που ακολουθούν τη τελευταία τάση για τη μόδα. Επιλέξτε μια κορδέλα μαλλιών με στυλ! Όλες οι κορδέλες μαλλιών για κορίτσια και κορδέλες μαλλιών για μωρά ακολουθούν την μόδα και υπάρχουν σε χρώματα και σχέδια που ελκύουν τα βλέμματα των παιδιών.

Ποιότητα

Οι κορδέλες μαλλιών για κορίτσια και για μωρά έχουν μοντέρνα σχέδια, ελκυστικά χρώματα, διακοσμητικά στολίδια όπως λουλούδια, φιόγκους, πούλιες. Μπορείτε να επιλεξετε ανάμεσα σε ποικιλία υλικού όπως παιδικές κορδέλες από  τσόχα, δαντέλα, βαμβάκι. Δειτε τις κορδέλες με τα καλοκαιρίνά χρώματα και τους περίτεχνους φιόγκους που δίνουν στύλ στα κεφαλάκια των κοριτσιών.

Συνδυάστε για τα κορίτσια σας μια κορδέλα μαλλιών με λουλούδια και συνδυαστε το με φορμάκι φλοράλ και με σανδάλια από  δαντέλα για ένα κλασικό μποέμ στυλ.

Τώρα ήρθε η ώρα για κάποια νέα αξεσουαρ! Αγοράστε σήμερα και βρείτε τα κατάλληλα παιδικά αξεσουαρ ιδανικά για βάπτιση, σπορ, τα Σαββατοκύριακα, τις διακοπές και τη διασκέδαση για το ζεστό καιρό. Μην ξεχάσετε να δείτε τα βρεφικά παπούτσια και βρεφικά φορμάκια!

Το Minifashion έχει εμφάνιση επί τάσης και κλασσικά στυλ για όλη την συμμορία. Πραγματοποιήστε online αγορές και ανακαλύψτε τα προιόντα που ταιριάζουν για μωρά, μικρά παιδιά και για δίδυμα.

Μοίρασε το στα Social Media