Πως να επιλέξετε παιδικά παπούτσια του μωρού

Πως-να-επιλέξετε-παιδικά-παπούτσια-του-μωρού

Ήρθε η στιγμή για να επιλέξετε τα πρώτα παπούτσια του μωρού σας. Είναι μια θαυμάσια φάση της ζωής σας ως γονέας, αλλά μπορεί επίσης να γίνει μη ευχάριστη. Πρέπει να αποφασίσετε ποιά παπούτσια είναι τα καλύτερα για να προστατεύσετε, να στηρίξετε, να ταιριάξετε καλά και να είστε άνετα για το μωρό σας. Και γιατί όχι, να είναι ωραία!

Φυσικά, αφού έχετε την τέλεια εμπειρία από τα πρώτα βήματα του μωρού σας. Πρέπει να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια.

Συνεχίστε να διαβάζετε και να μάθετε ποιά βρεφικά παπούτσια για τα μωρά είναι τα καλύτερα για κάθε φάση και ηλικία του μωρού σας: γιατί όταν, μπουσουλάει, μαθαίνει να περπατάει και τελικά να τρέχει γύρω σας σαν μια μικρή μέλισσα! Πως να επιλέξετε παιδικά παπούτσια του μωρού

Πρέπει να φοράμε παπούτσια στα μωρά;

Το μωρό σας χρειάζεται πραγματικά να φοράει παπούτσια; Πόσο σημαντικό είναι;

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που θέτουν οι γονείς.

Παρόλο που το πρώτο σας ζευγάρι παπούτσια μπορεί να είναι συναρπαστικό, μην βιαστείτε να πάτε για ψώνια. Παρόλο που τα παπούτσια για βρέφη είναι σημαντικά για την προστασία των ποδιών του μωρού, δεν είναι απαραίτητα για τους πρώτους μήνες όταν το μωρό είναι στο χαλί ή στο καροτσάκι. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, τα πόδια των μωρών μπορούν να αναπτυχθούν καλά χωρίς παπούτσια.

Τα παπούτσια για μωρά δεν είναι κακά για τα μωρά – απλά δεν είναι απολύτως απαραίτητα στην αρχή της ανάπτυξής τους. Όταν το μικρό σας ακόμα μπουσουλάει, αφήνοντάς το ξυπόλητο και νιώθοντας το πάτωμα, θα συμβάλει στην ανάπτυξη ισορροπίας, δύναμης και συντονισμού.

Τα μωρά θα χρειαστούν το πρώτο ζευγάρι παπούτσια όταν θα αρχίσουν να περπατούν. Μέχρι τότε, πρέπει να βάλετε το μωρό σας σε ένα ζευγάρι κάλτσες για να κρατάτε τα πόδια καθαρά και ζεστά όταν χρειάζεται. Ωστόσο, όταν βγάζετε το μωρό σας έξω στον κόσμο, μπορείτε να του δώσετε ένα ζευγάρι μαλακών σόλων για επιπλέον προστασία!

Παιδικά Παπούτσια : Τύποι παπουτσιών

Είστε συνηθισμένοι σε παπούτσια, σανδάλια, πάνινα παπούτσια, αλλά οι πιθανότητες είναι, αν είστε νέος γονιός, δεν γνωρίζετε την ορολογία για παπούτσια μωρών. Μπορεί να τα συναντήσετε ονόματα που δεν σας είναι γνωστά, ωστόσο είναι όλα κάτω από τη λογική που το μωρό θα χρειαστεί: είτε τα φοράει όταν μπουσουλάει, είτε όταν σηκωθεί και να μάθει πώς να το περπάτημα και τελικά όταν το μικρό παιδί περπατά και τρέχει ελεύθερα.

Υπάρχουν πολλά παπούτσια μωρών εκεί έξω, ένα πιο χαριτωμένο από το άλλο. Αλλά ποιοι τύποι παπουτσιών μπορούν να φορέσουν μωρά;

Ανάλογα με την ηλικία του μωρού, εδώ είναι μια λίστα τύπων παπουτσιών, έτσι θα ξέρετε ακριβώς ποιο είδος παπουτσιών είναι το καλύτερο κάθε περίοδο ανάπτυξης του μωρού σας:

  • Παπούτσια παιδικά ή παπούτσια καροτσιού
  • Παπούτσια για περπάτημα
  • Παπούτσια για περπάτημα και τρέξιμο
  • Παπούτσια μαλακής σόλας
  • Παπούτσια σκληρής σόλας

Από που μπορείτε να προμηθευτείτε παιδικά παπούτσια;

Τώρα που είστε έτοιμοι να επιλέξετε τα καλύτερα παπούτσια μωρών, ίσως αναρωτιέστε πού μπορείτε να τα βρείτε. Μπορείτε να ξεκινήσετε ρίχνοντας μια ματιά στην υπέροχη συλλογή μας για τα κορίτσια, τα αγόρια και μωρά. Θα βρείτε πολλά είδη παπουτσιών σε πολλά αξιολάτρευτα μοντέλα και χρώματα: μαλακά πέλματα.

Μοίρασε το στα Social Media