Εύκολα χτενίσματα για το σχολείο

Εύκολα χτενίσματα για το σχολείο

Αν είστε μαμά και έχετε μικρά κορίτσια στην οικογένεια τότε θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για τα εύκολα χτενίσματα για το σχολείο!

Ας παραδεχτούμε ότι μερικά πρωινά είναι χαοτικά και βρίσκοντας μια στιγμή απλά για να βουρτσίσετε τα μαλλιά τους, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Φυσικά το πρόβλημα με τα κοριτσίστικα χτενίσματα είναι ένα καθημερινό φαινόμενο και όχι μόνο για το σχολείο. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το κοριτσάκι σας χρειάζεται περιποίηση στο μαλλί του προκειμένου να νιώσει εκείνο καλύτερα και εσείς να γλιτώσετε την γκρίνια.

Δείξτε την δέουσα προσοχή στα χτενίσματα για το σχολείο

Ένα πολύ μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια στο σχολείο είναι να πέφτουν τα μαλλιά τους μπροστά στο πρόσωπό τους. Αποτέλεσμα αυτό να χρειάζεται συνέχει να τα ανασηκώνουν κάτι που καταντάει αρκετά κουραστικό για αυτές.

Το ιδανικό χτένισμα που θα πρέπει να επιλέξετε, καλό θα ήταν να περιλαμβάνει κάποιο πιάσιμο ώστε να αποφύγετε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ένα άλλο ζήτημα που αργά η γρήγορα αντιμετωπίζει κάθε κορίτσι στην παιδική του ηλικία είναι ότι θέλει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κορίτσια στο σχολείο.
Μη σας κάνει λοιπόν καθόλου εντύπωση αν το παιδί σας παραπονεθεί ότι όλα τα κορίτσια στο σχολείο έχουν καλύτερο χτένισμα από εκείνο και ότι οι μαμάδες τους ασχολούνται περισσότερο από ότι εσείς. Είναι λογικό ένα παιδί να θέλει να νιώθει ξεχωριστό και ότι η μητέρα του το φροντίζει αρκετά. Η δημιουργία λοιπόν ενός εύκολου αλλά ταυτόχρονου όμορφου χτενίσματος θα του δώσει όλα τα παραπάνω που αναφέραμε.

Συμβουλές για γρήγορα και εύκολα χτενίσματα

Σήμερα λοιπόν, βρήκαμε για εσάς, γρήγορα και εύκολα στυλ μαλλιών για να προσπαθήσετε να τα φτιάξετε στα μαλλιά της κόρης σας. Είναι όλα αρκετά απλά και αρκετά γρήγορα, όπου με πολύ λίγο χρόνο και προσπάθεια θα έχετε πετύχει ένα όμορφο χτένισμα.

Τα εύκολα χτενίσματα για το σχολείο που επιλέξαμε, είναι διαχρονικά και ιδανικά για κορίτσια όλων των ηλικιών. Εύκολες και όμορφες λύσεις για κορίτσια νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου. Ενώ μπορούν επίσης να υιοθετηθούν και από μεγαλύτερης ηλικίας κοπέλες του λυκείου ή ακόμα και μεγαλύτερες.

Για αρχή μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε μια παραλλαγή της κλασσικής αλογοουράς, έναν ψηλό κότσο, μια πλεξούδα ή ακόμα και ένα half-up.

Ενδιαφέρουσες λύσεις χτενισμάτων για το σχολείο αποτελούν επίσης και τα topdo. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μια αλογοουρά μπορεί να είναι είτε χαμηλή είτε ψηλή, ανεξάρτητα από το ύψος του μαλλιού. Το παιδί σας σίγουρα θα το λατρέψει. Πιο κορίτσι άλλωστε δεν τρελαινόταν με τις αλογοουρές. Μάλιστα  μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με παιδικές κορδέλες για μαλλιά ή άλλα αξεσουάρ .

Μπορείτε επίσης, απλά και μόνο αλλάζοντας την μεριά της χωρίστρας, να δημιουργήσετε ένα τελείως διαφορετικό χτένισμα με το οποίο σίγουρα θα μείνει ευχαριστημένο. Η επιλογή αυτή είναι ιδανική και για μωρά. Αν το συνδυάσετε και με κάποιο όμορφο αξεσουάρ για μωρά τότε το μωρό σας θα είναι ένα κουκλάκι.

Ας μην ξεφεύγουμε όμως από τα εύκολα χτενίσματα για το σχολείο. Συνεχίζοντας, εκπληκτικά είναι επίσης και τα χτενίσματα beachy waves (σπαστά μαλλιά) και οι φυσικές μπούκλες. Τα δυο αυτά εύκολα χτενίσματα για το σχολείο είναι από τις γρηγορότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Το πιο έξυπνο και γρήγορο χτένισμα για το σχολείο

Τέλος, μην ξεχνάτε ένα πολύ εύκολο κόλπο. Μπορείτε να πιάσετε μια πλεξούδα στα μαλλιά του παιδιού σας το βράδυ που θα κοιμηθεί και το πρωί πριν πάει σχολείο να την λύσετε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες από εύκολα χτενίσματα για το σχολείο:

Μοίρασε το στα Social Media