Πως να επιλέξετε βαπτιστικά ρούχα

Πως να επιλέξετε βαπτιστικά ρούχα

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που θα γίνετε νονός ή νονά. Ένα από τα βασικότερα θέματα που θα σας απασχολήσει θα είναι η σωστή επιλογή σε βαπτιστικά ρούχα για μωρά. Είτε βαφτίσετε αγοράκι είτε κοριτσάκι, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε το ψάξιμο αρκετά νωρίτερα προκειμένου να προλάβετε τα πάντα μέχρι την τελετή. Η βάπτιση αποτελεί μία από τις ομορφότερες τελετές, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά έχει το μωράκι.

Αν λοιπόν είστε και εσείς στη διαδικασία αναζήτησης βαπτιστικών ρούχων, τότε συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου. Θα προσπαθήσουμε να σας κατατοπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε.

Επιλέξτε το βασικό χρώμα το οποίο θα κυριαρχεί στη βάπτιση

Το παραδοσιακό λευκό χρώμα είναι συνήθως αυτό που παίζει κυρίαρχο ρόλο σε μία βάπτιση. Είτε πρόκειται για αγοράκι είτε για κοριτσάκι, οι νονοί τείνουν να πηγαίνουν στο λευκό με γαλάζιο χρώμα για τα αγόρια και σε λευκό με ροζ για τα κορίτσια. Τα τελευταία χρόνια, ευτυχώς ολοένα και περισσότεροι νονοί και νονές επιλέγουν εντελώς διαφορετικούς χρωματισμούς, και κατά την γνώμη μας δικαιώνονται πλήρως.

Η βασική μας συμβουλή προς εσάς είναι να επιλέξετε ένα πιο μοντέρνο χρώμα και να ξεφύγετε από τις κλασικές, παραδοσιακές επιλογές.

Πολύ όμορφα χρώματα για αγοράκια είναι οι αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, το γκρι και το μπλε ρουαγιάλ. Για τους λίγο πιο τολμηρούς ίσως θα θέλατε να ρίξετε και μια ματιά σε κόκκινες και πορτοκαλί επιλογές. Όσον αφορά τα κοριτσάκια, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε με ένα κίτρινο, μοβ ή ακόμη και πράσινο.

Επιλέξτε ένα γενικό στυλ ντυσίματος για το βαφτιστήρι σας.

Η επιλογή του στυλ που θα έχει το μωρό για την βάπτιση είναι καθαρά δική σας απόφαση. Ειδικά εάν πρόκειται για αγόρι, οι επιλογές είναι περισσότερες. Τα βαπτιστικά ρούχα μπορεί να έχουν ένα πιο επίσημο στυλ με υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισο και γιλέκο. Εναλλακτικά αντί για γιλέκο μπορείτε να επιλέξετε μια μάλλινη καζάκα. Εάν από την άλλη θέλετε ένα πιο casual look, μπορείτε να διαλέξετε ένα τζιν παντελονάκι και να το συνδυάσετε πολύ εύκολα με ένα πουλοβεράκι.

Εναλλακτικά του τζιν μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και για σαλοπέτα. Τέλος, μπορείτε να πάτε σε μια πιο αθλητική εμφάνιση, με ένα άνετο παντελονάκι και ένα μπουφανάκι. Όσον αφορά τα κοριτσάκια, η επιλογές σε στυλ είναι κάπως πιο περιορισμένες, αφού θα επιλέξετε κάποιο φόρεμα. Ωστόσο η ποικιλία σε φορέματα που θα βρείτε είναι τεράστια και δεν θα ξέρετε πιο να πρωτοδιαλέξετε.

Ολοκληρώστε την εμφάνιση με όμορφα αξεσουάρ.

Η ποικιλία σε αξεσουάρ για μωρά είναι τεράστια και σίγουρα θα σας εντυπωσιάζει όταν ρίξετε μια ματιά. Είτε πρόκειται για αξεσουάρ για κορίτσια είτε για αγόρια, θα σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε μια υπέροχη εμφάνιση. Για να δούμε μερικά παραδείγματα από αξεσουάρ που πιθανόν να σας φανού χρήσιμα.

Εάν επιλέξετε μια επίσημη εμφάνιση για αγοράκι, τότε το παπιγιόν είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα αναδείξει το βαφτιστήρι σας. Για πιο σοφιστικέ στυλ μπορείτε να του φορέσετε και ένα καπέλο ή τραγιάσκα. Στα κορίτσια το αξεσουάρ που σίγουρα πρέπει να συμπεριληφθεί στο συνολάκι είναι οι παιδικές κορδέλες και τα φουλάρια τα οποία θα πλαισιώσουν υπέροχα την εμφάνιση του μωρού. Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε και βρεφικά παπούτσια. Τα παιδικά παπούτσια αποτελούν ένα βασικό στοιχείο της εμφάνισης του μωρού. Δεν θα πρέπει να τα παραλείψετε.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι η βάπτιση αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού. Εϊναι λοιπόν δεδομένο ότι θα πρέπει αυτή να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Μοίρασε το στα Social Media