Πλεξούδες μαλλιών για κορίτσια

Πλεξούδες μαλλιών για κορίτσια minifashion.gr

Πλεξούδες μαλλιών για κορίτσια

Παιδικά χτενισματα για τα κορίτσια σας!!!

Η καλύτερη επιλογή για ένα παιδικό χτένισμα για κορίτσια είναι οι πλεξούδες, προσφέρουν άνεση, κομψότητα και παρόλο που είναι διαχρονικές μπορεί να είναι εξίσου πρωτότυπες. Ποιο κορίτσι δεν θέλει να έχει τα μαλλιά της πλεξούδες όπως η Ραπουνζέλ ή η Έλσα.  Υπάρχουν υπέροχα παραδείγματα πλεξούδων για κορίτσια που η κόρη σας σίγουρα θα λατρέψει.

Τα χτενίσματα  με πλεξούδες  είναι τόσο δημοφιλή επειδή φαίνονται εξίσου απλά και μοντέρνα . Τα παιδικά αυτά χτενίσμα είναι εξαιρετικά χαριτωμένα και κάνουν το παιδί σας να αισθάνεται σαν μια μικρή πριγκίπισσα. Οι πλεξούδες μαλλιών δεν σημαίνει μόνο να δένετε τα μαλλιά της κόρης σας με ένα σφιχτό και σοβαρό στυλ. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε νέες εμφανίσεις. Κάντε την κόρη σας να νιώθει ξεχωριστή και όμορφη με ένα όμορφο χτένισμα. Οι πλεξούδες μαλλιών είναι μια πολύ καλή επιλογή διότι υπάρχει μια ποικιλία χτενισμάτων για διαφορετική εμφάνιση. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μια γαλλική πεξούδα για το σχολείο, μια απλή πλεξούδα για την γυμναστική/αθλημα και ακόμη μια πιο περίτεχνη όπως η πλεξούδα καταράκτης για μια πιο επίσημη περίσταση.

Είδη πλεξούδας

Είτε μια πλεξούδα ή είτε δύο πλεξούδες είναι πάλι ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά ορισμένες φορές οι απλές πλεξούδες μπορεί να φαίνονται πολύ κοινές, γι’ αυτό γιατί δεν δοκιμάζετε να κάνετε τις πλεξούδες του κοριτσιού σας πιο ενδιαφέρουσες. Δοκιμάστε να δώσετε όγκο, διαφορετικούς τύπους πλεξούδας, διάφορα σχέδια, ακόμη μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ για τα μαλλιά. Έτσι η κόρη σας/ η αδελφή σας/ η ανιψιά σας θα φανεί όμορφη και διαφορετική κάθε μέρα.

Εξαιρετικά δημοφιλής πλεξούδες είναι η κλασσική πλεξούδα, η γαλλική πλεξούδα, η ανάποδη γαλλική, πλεξούδα ψαροκόκαλο, πλεξούδα καταράκτης και στεφανάκι πλεξούδα. Με αυτές τις όμορφες και εντυπωσιακές πλεξούδες μπορείτε να κάνετε κοινές εμφανίσεις εσείς και οι κόρες σας. Με λίγη υπομονή και πρακτική, θα φτιάχνετε τις πλεξούδες χωρίς κόπο και χρόνο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα κομψό, εύκολο και όμορφο χτένισμα με πλεξούδες και πως μπορείτε να κόψετε τα λαστιχάκια χωρίς κόπο και πόνο:

https://www.facebook.com/1645144045723472/videos/2106128349625037/

 

Μοίρασε το στα Social Media